Nieuwe basisschool in Almere Duin: De Zeeraket

14-07-2016

Vanaf nu kunnen ouders zich inschrijven voor een nieuwe school in Almere met een eigentijds onderwijsconcept: Basisschool De Zeeraket. Veel ouders hebben zich al laten inspireren tijdens de eerste informatiebijeenkomst die gisteravond plaats vond. De eerste inschrijvingen komen al binnen, dus de nieuwe school is een feit!

Directeur Mayke van den Berg legt uit: “Op De Zeeraket krijgen de kinderen goed onderwijs in een prettige sfeer. Door de lesdag heen besteden we aandacht aan de zeven gewoonten van persoonlijk leiderschap. Dit gebeurt volgens de methode “The Leader in Me” die gebaseerd is op het gedachtegoed van Stephen Covey. Deze methode helpt daarnaast ook om de resultaten bij de vakken rekenen, taal en lezen te verhogen. Dat komt onder meer doordat leerlingen leren doelen te stellen. Ze leren zich te focussen en goed te plannen. Daarbij is ook aandacht voor een goede balans tussen werk en ontspanning. Op deze manier leren onze leerlingen optimaal te leren”.

Basisschool De Zeeraket opent op 29 augustus a.s. haar deuren. In eerste instantie begint deze school tijdelijk in Almere Poort. De definitieve vestigingsplaats wordt Almere Duin. 

Wilt u meer weten over Basisschool De Zeeraket en het onderwijsconcept, neemt u dan contact op met Mayke van den Berg via info@dezeeraket.asg-almere.nl of kijk op de website: www.dezeeraket.asg-almere.nl.