Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Op onze acht middelbare scholen in Almere doen wij er alles aan om het talent van uw kind maximaal te benutten. Wij bieden het best mogelijke onderwijs zodat uw kind op zijn of haar niveau volledig tot bloei kan komen.

De juiste school kiezen
Naast het ruime aanbod van gymnasium, atheneum, havo, mavo, vmbo bbl, kbl en tl heeft iedere ASG-school eigen accenten en specifieke leerroutes. Afhankelijk van de interesse en het talent is er voor iedere leerling een school die het best bij hem of haar past. De scholen variëren in omvang van 200 tot 2100 leerlingen.

Kijk hier voor een impressie van onze VO scholen.

 

Organisatie
Alle middelbare scholen van de Almeerse Scholen Groep hebben een gezamenlijk overleg om schoolzaken op elkaar af te stemmen. Ook werken zij samen aan onderwijskwaliteit en een goede spreiding van het aanbod van voortgezet onderwijs in Almere.

Kiezen voor een middelbare school
Staat u voor de keuze voor een middelbare school? Kijk voor meer informatie over het aanbod op KiesjeschoolinAlmere.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over hoe het voortgezet onderwijs werkt en is georganiseerd.

Wilt u weten wat de resultaten zijn van onze scholen? Kijk dan op scholenopdekaart.nl en onderwijsinspectie.